Welkom!

We doen er alles aan om een bezoek zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Daarom werken we uitsluitend op afspraak, om de wachttijd zo veel mogelijk te beperken, en we verdiepen ons in het gedrag van de verschillende dieren, om ze zo goed mogelijk te kunnen benaderen en behandelen. Zo zijn we bijvoorbeeld een ‘cat friendly practice’, dat is een Brits predicaat voor praktijken die aangepast zijn om katten zo stressvrij mogelijk te behandelen.

Onze praktijk is laagdrempelig en vriendelijk. Wij staan voor transparantie, heldere uitleg en goede communicatie, dit alles met als doel de beste diergeneeskundige zorg voor uw huisdier te leveren. Die beste zorg is in elke situatie, voor elk dier en elke klant uniek: er zijn zoveel factoren hierin van belang dat dit vraagt om maatwerk en betrokkenheid. Door voortdurend nascholing te volgen, vakliteratuur bij te houden en de nieuwste apparatuur in onze praktijk houden wij onze kwaliteit op hoog niveau. Daarbij kijken we indien nodig of gewenst ook over de grenzen van de reguliere diergeneeskunde, en hebben we binnen ons team ook mogelijkheden voor acupunctuur, manuele therapie enz. En hebben we nauwe contacten met een katten- en hondengedragsdeskundige.

De praktijk is recent verbouwd, we hebben veel meer ruimte gekregen en kunnen u en uw huisdier nu nòg beter van dienst zijn. We beschikken nu over een aparte honden- en katten/konijnen wachtkamer, een ruime balie met apotheek, 2 spreekkamers, een röntgen- en echoruimte, een laboratorium, aparte honden- en katten/konijnen opname, en natuurlijk de operatiekamer. Onze dierenarts-acupuncturist heeft haar eigen behandelkamer, waar de behandelingen in alle rust plaats kunnen vinden.

 

Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar onder ons eigen praktijknummer. De nacht- en weekenddiensten doen we samen met Dierenartsenpraktijk de Bosweg in Bennekom, u wordt dan automatisch doorgeschakeld.