Kattengedragsdeskundige Carla Nienhuis

Afwijkend gedrag
Plast uw kat op uw beddengoed? Zet hij zijn nagels in uw benen als u de trap afloopt? Krabt hij aan de bank of vertoont uw kat ander ongewenst gedrag? Laat uw kat dan grondig controleren door een van onze dierenartsen. Ongewenst, maar ook afwijkend gedrag van katten kan een medische oorzaak hebben. Denk bijvoorbeeld aan onzindelijkheid door een blaasontsteking (al dan niet met blaasgruis/stenen) of pijn, waardoor de kat agressief wordt. Ongewenst gedrag is vaak niet alleen vervelend voor u als eigenaar, maar ook voor de kat.

Medische oorzaken uitgesloten
Wanneer er geen medische redenen voor het ongewenste gedrag gevonden worden of het ongewenste gedrag is met medicatie alleen niet te stoppen, dan kan ik als  kattengedragsdeskundige u en uw kat verder helpen.

Paraveterinair
Ik ben afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistent en door de International Society of Feline Medicine gecertificeerd Cat Friendly Nurse. Na verschillende cursussen gevolgd te hebben op het gebied van kattengedrag, ben ik in mei 2017 gestart met de opleiding ISFM Advanced Certificate in Feline Behaviour.

Telefonisch kattenspreekuur
Heeft u een vraag over het gedrag van uw kat, dan kunt u mij elke dinsdag tussen 16.30 en 17.00 bellen tijdens het telefonisch spreek-half-uurtje, gewoon te bereiken op het telefoonnummer van de praktijk.

Wilt u meer weten over mijn werkwijze, kijkt u dan op haar website (http://kattenoppasbennekom.nl/diensten/kattengedragsadvies) voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Carla Nienhuis