Beste klanten,

Om uw geliefde huisdieren in deze bijzondere tijd te kunnen blijven helpen, moeten we een aantal maatregelen nemen:

– 饾悂饾悶饾惂饾惌 饾惍 饾惓饾悽饾悶饾悿: 饾悂饾悑饾悎饾悏饾悈 饾悡饾悋饾悢饾悎饾悞!! Ook als 茅茅n van uw huisgenoten ziek is 贸f verkouden, 贸f koorts heeft 贸f hoest: blijf thuis! Mocht uw huisdier dringend medische hulp nodig hebben, vraag iemand anders om met uw dier naar de praktijk te komen.
– Ook binnen de praktijk geldt: 饾煆,饾煋 饾惁饾悶饾惌饾悶饾惈 饾悮饾悷饾惉饾惌饾悮饾惂饾悵! Daarom het dringende verzoek om slechts met 1 persoon per dier te komen. We doen ons uiterste best om de afspraken ruim te plannen en strikt op tijd te werken, zodat u niet langer dan noodzakelijk hoeft te wachten.
– In de spreekkamer zal de assistente uw dier vasthouden bij het onderzoek en behandeling, zo kunnen we ook daar de juiste afstand bewaren.
– 饾悓饾悮饾惐饾悽饾惁饾悮饾悮饾惀 饾煇 饾惁饾悶饾惂饾惉饾悶饾惂 饾悰饾悽饾悾 饾悵饾悶 饾悰饾悮饾惀饾悽饾悶. Als er al 2 mensen staan, verzoeken we u om even buiten te wachten.
– 饾悊饾悶饾悶饾惂 饾悿饾悽饾惂饾悵饾悶饾惈饾悶饾惂 饾惁饾悶饾悶饾惂饾悶饾惁饾悶饾惂 饾悮饾惀饾惉饾惌饾惍饾悰饾惀饾悽饾悶饾悷饾惌. We hebben ook avondspreekuren, voor mensen die overdag geen oppas hebben.
– Betalingen graag zo veel mogelijk per pin.
– Voor het afhalen van voer, ontworming, vlooien- en tekenmiddelen of medicatie graag van te voren even mailen of bellen, dan zorgen we dat het klaar ligt en u zo snel mogelijk geholpen kunt worden.
– Thuisvisites voor gezelschapsdieren kunnen we op dit moment helaas niet doen. Mocht het vervoer naar de praktijk voor u een probleem zijn, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Het is een spannende tijd. Wij doen ons uiterste best om u en uw huisdier te blijven helpen op een verantwoorde manier, en rekenen daarbij op uw medewerking!

Hartelijke groeten, stay safe, stay healthy!!
Het team van de Dorskamp